• Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Geile colombiana die je lekker gaat verwennen!!!!

Geile colombiana die je lekker gaat verwennen!!!!

Geaardheid: Ja

Woonplaats: Luik, Saint-Nicolas

Telefoonnummer: (inloggen vereist)

Hallo PAPI”S van NEDERLAND ik ben Liliana ben 25 jaar oud en ben een geile latina cup maat is D en ben lekker speels ik doe alles wat je me vraagt..
Hebben jullie mannen zin in een geile seks beleving zijn jullie aan het beste adres met mij ga je echt genieten geloof me je gaat vaker langs willen komen, ik hou ervan om jou lange paal in mij mond te ontvangen , pijpen doe ik als de beste je gaat echt genieten schatje, en het klaar komen op mijn lichaam is geen probleem je mag klaarkomen op m’n gezicht is ook geen probleem .

Bij mij geld 1 ding en dat is dat ik alleen gepakt wil worden met condoom dus safety first voor de rest wil in lekker genomen worden en vind het ook geweldig om in me KONTJE ,ASS gepakt te worden, met een dildo ben ik ook speels schat. Dus ben jij een geile man die een lekker avontuurtje wilt beleven ben je welkom je kan me elke dag bellen , eerste keer en je gaat vaker terug willen komen ik zal je verwennen en zal alles doen wat je me vraagt ……….. half uurtje 90eu en 1 uur 130eu.

VLUGGERTJE (15min.) 60eu
VLUGGERTJE (15min.) 60eu
VLUGGERTJE (15min.) 60eu

Kusjes van je Geile Colombiaan !!

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Grijs

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja