Hoi Leuke mannen, Vanaf week 34 ben ik er weer!!!!!Ik ben een aantrekkelijke vrouw van 1.82 lang, 40 jaar, halflang donker haar met D cup. Ik ben geen prof maar doe dit om puur te genieten en natuurlijk voor de spanning. Een half uurtje kost 75 euro, een vol uur heerlijk samen genieten is 125 euro. (geen klokkijker)
Ben je een leuke en gezellige eerlijke man en heb je zin om lekker te genieten in een luxe vertrouwde omgeving (hotel)mail me dan.
Wat is er mogelijk;
Intiem altijd met condoom
pijpen zonder condoom indien schoon
tongzoenen indien fris gebit
vingeren
beffen
massage

Wat doe ik niet:
anaal en dingen die extreem zijn.
Ik bied en vraag discretie en wederzijds respect..

Ik kies mijn afspraak bewust erg selectief en heb uit oogpunt van zowel jouw als mijn discretie dan ook geen foto geplaatst.
Heb je interesse en wil je de mogelijkheden bespreken of informatie vragen, neem vrijblijvend contact op door mij te mailen.

Kusjes …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.