Ik ben Lisa een lekker jong heet hollands studentje van 22 jaar. Ik ben erg leuk spontaan een echte dame voor conversatie een jou kleine geile loeder in bed. Mooie ronde stevigge c cup, lekkere ronde zachte stoot billen en een ondeugend koppie zoals je kunt zien. Ik ben gek op lullen pijpen ik kan maar niet genoeg krijgen van een lekkere lul tussen mijn natte lippen om hem vervolgens in mn nat strak kutje te zien glijden. Ben dol op doggie style en hou er van om op die lekker knuppel te rijden en dan net voor dat je klaar komt het uit mn kutje te laten glippen om vervolgens je zaad te zien spuiten. Ik ontvang je discreet in Amsterdam. Verder is er heel veel mogelijk met dit geil sletje. Geef je me een belletje 100 voor een halfuur en 150 voor een kletsnat uurtje , ook een vluggertje voor 70 euro.
xxx Lisa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.