( Wij hebben nog plek voor leuke dames) Hallo schatje, ik ben Linda. Ik ben een lekkere stevige hollandse vrouw van 40 met een C cup en een dikke kont. Ik werk in een klein ,discreet privehuis. Schatje wil jij lekker verwend worden, echt zoenen, relaxt vrijen, ballen likken, of wil je eens lekker gepijpt worden, anaal vingeren, intiem in meerdere standjes. Kan allemaal. Of wil je mij lekker verwennen. Likken , vingeren.. Mmmm lekker.. Heb je nog andere wensen, bel me dan. Ik ben bijna overal voor in. Alleen intiem is altijd met condoom. Ik doe GEEN plas-sex, anaal of SM. Ik ben aanwezig op, Di/Wo/Do/Vr. . 12.30 tot 22.00 uur 30 min. – 70.= ./. 45 min. – 100,= ./ 60 min.- 120.=
Je kunt mij alleen bellen !!! sms en mail word niet beantwoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.