Hoi, mijn naam is lenie, en ja ben 50 jaar en woon in dordrecht.zou je echt niet zeggen als je heerlijk in mijn kutje klaar kom . Ben al een eeuwigheid getrouwd (zo voelt het althans) met me man, die veel door nederland zit voor zijn werk. Ik had tot voor kort een leuke parttime baan, maar die is helaas komen te vervallen ivm bezuinigingen. Al geruime tijd fantaseer ik over een geil en spannend avontuurtje buiten mijn huwelijk om, en ik dacht laat ik eens de stap wagen en op zoek gaan naar een man die mijn fantasie deelt. Ben heel benieuwd wat er op mijn pad komt. half uur 50.00 euro en een uur 75.00 euro.anaal half uur 100.00 en combo anaal en intiem 150.00 euro . Massage half uur 45.00 euro . Ero massage (combi) massage en intiem een uur 100.00 euro . Bel me snel voor een afspraak .ik heb er zin in en jullie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.