Je zit er even doorheen en je zoekt ontspanning? Of je wilt verleid worden en zoekt de spanning op? Of ben je op zoek naar een goed gesprek, genegenheid, gezelligheid en respect? Het kan bij mij allemaal. Ik kan je op je gemak stellen en tegelijkertijd jou laten verlangen naar meer.
Ik ben een 22 jarige slanke Nederlands sprekend exotische meid. Ik heb een zacht en hygienische lichaam, heerlijke billen, volle borsten en ben ondeugend. Ik vind het zalig mannen te verwennen, ze heerlijk te pijpen (zc), lekker tongzoenen, sex met condoom. Uiteraard mag je mij ook verwennen, maar jou verwennen zal ik zeker;) Voor een ontspannende massage kun je bij mij ook terecht. Mijn voorkeur gaat uit naar nette verzorgde Nederlandse mannen die wederzijds respect belangrijk vinden.

Ik kan jou prive ontvangen (geen club, geen lopende band). Opfrissen kun je bij mij ook.

Ik kan morgenochtend tot vroeg in de middag afspreken. Ik vraag 120E. Geen extra kosten. Geen tarieven per kwartier of half uurtjes. Voor haastwerk ben je bij mij niet op het juiste adres. Zoals ik al aangaf spreek ik niet met te veel mannen op een dag af. Beperkt aantal mogelijk. Plezier blijven houden vind ik belangrijk!

Ik overleg eerst via mail voor ik gegevens uitwissel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.