Ik heb zo’n zin om je te pijpen (deepthroat) en je lekkere pik daarna bij mij tussen mijn benen mijn kutje in te voelen glijden en eens goed geneukt te worden. Heb jij ook zin? Bel me dan! Ik ben een slanke, blonde dame van 1,68 m. lang. Blauwe ogen en 29 jaar.

Ik ben vrijdag 22 februari a.s. vanaf 15.00 uur tot en met zondag 24 februari tot 17.00 uur beschikbaar, en vraag voor een half uur 70 euro en voor een uur 110 euro. Ik ontvang in Noord Brabant vlakbij Etten Leur

Specialiteiten: Eventueel kunnen mijn vriendin en ik samen met jou een trio doen (half uur is dan 130 euro en een uur 200 euro)
Als je wil weten hoe zij eruit ziet; bel dan even zodat we het kunnen bespreken. Tevens ben ik via de mail beschikbaar. Ik reageer niet op sms en ik hou telefoongesprekken graag zakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.