Hallo lekkere mannen, ik ben Giulietta een mooie sexy lekkere dame van 23jaartjes jong. Doe dit maar af en toe en als ik het doe doe ik het goed. met mooie kleine stevige borsten , heerlijk sexy lijf en een heerlijk pijpmondje en poesje om jou lekker mee te verwennen. Ik wil je graag prive ontvangen voor een lekkere ongeremde sexpartij, waarin heel veel bespreekbaar is. Ik ontvang in een sfeervol huisje in Breda ik zorg voor een onvergetelijke sexpartij. Welke bestaat uit o.a. pijpen z.c,intiem safe, bbmass,zoenen,beffen,vrijen,mhpunten showtje etc. er is best veel bespreekbaar ik ben niet vies van om je lekker in mn mondje te laten komen erg opwindend, en vind het heerlijk als je Die dikke neuk staaf langzaam in mn kontje drukt. ook doe ik aan rolle spelletjetjes dat jij mij de baas bent en dat ik jou moeten gehoorzamen en allerlei geil neuk spelletjes, bel me en smsjes niet beantwoordt tot zo xxx giulietta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.