Hai Hai Geile Heren,
Ik ben Chari 19 jaartjes oud en 1.55 en ik ontvang in Dordrech de aankomende dagen.
Ik ben altijd mezelf en ik hou van lekkere diepe harde sex maar ook van lekker diep pijpen en jou lekker te laten komen kijk ik je geil aan met me mondje vol!! We kunnen ook lekker in bad gaan samen lekker genieten voor een uurtje of meer is helemaal aan jou!! ik doe ook natuurlijk massage’s dus wees vrij om het te vragen!! Hmmm.. Ben je ook zo geil…? Je kan me bellen voor een afspraak of meer info

Ik doe alles dan behalve extreme sm en anaal
Graag bellen met nummerweergave !!!

Uurtje 120 eur pzc 20 extra
Half uurtje 80 eur pzc 20 extra
Vluggertje is vanaf 50 eur!!
Trio : 200 eur… ook mogelijk met me vriendinnetje

Tot strakjes Heren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.