Ben jij op zoek naar een geile en spannende date, met een lekker strak kutje?
Dan ben ik op zoek naar jou! Ik, 21 jaartjes jong, heerlijk gebruind, zeer hygienisch, 1.75 m lang, lekker vol slank postuur, blond, groene ogen, een lekkere geschoren kut, en zeer belangrijk discreet!

Ik heb zin om jou lekker te verwennen, alles erop en eraan.

Ik kan naar je toe komen, en soms ontvangen.

Voor een half uur onvergetelijk genieten vraag ik 50 euro, voor een uurtje 100 euro. PZC is mogelijk voor 50 euro extra wanneer jij lekker schoon en geschoren bent! Er is veel bespreekbaar bij de juiste klik!

Dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag kan ik afspreken, je kunt mij het beste overdag bellen of smsen, mailen kan altijd. Nummer weergave aan anders word er niet gereageerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.