Na enige jaren mij op het werk en de kinderen gericht te zijn geweest heb ik een sterke behoefte om de slet in mij te ontdekken. Gisteren heb ik mijn eerste date gehad en het was fantastisch. Ik heb dan ook besloten meer mannen te gaan daten
Ik ben een alleenstaande moeder van 36, 171, 56kg. Nu mijn kinderen op vakantie zijn, heb ik nu tijd mijn behoeftes in bed te onderzoeken.

Ik zoek nette mannen die zin hebben om de slet in mij te ontdekken. Minimaal 33 jaar van nederlandse komaf.

Het is voor extra opwindend om er geld voor te vragen. Ik vraag 120 euro per uur of 200 voor 2 uur. Ik wil namelijk zelf ook genieten.

Ik doe alles save maar wel pzc maar slik niet. Tongzoenen vind ik heerlijk.

Ik ben ruimdenkend dus als je een idee hebt laat het mij weten.

Even over mijzelf. Ik heb natuurlijk rood haar (en je weet wat ze over roodharige vrouwen zeggen hihihi) half lang, 167cm, 56kg. Ik ben moeder dus beetje hangende tietjes en een lubberende buik maar heel geil

Ben jij de persoon die de slet in mij ontdekt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.