Hoi lekkere mannen,
Ik ben Kelly en ben een stout blond, jong en slank nederlands meisje van 26 jaar oud. Ik ontvang je discreet op mijn eigen discrete plekje in Amersfoort (geen club). Reserveer via de mail en vanaf donderdagmiddag kan je mij ook bellen.

Ik zoek gezelligheid, ben classy, lief, stout maar vooral gek op sex met jou. Ik pijp je heerlijk zonder condoom (met condoom kan ook), intiem is altijd met condoom. Ik doe geen anaal en niet klaarkomen op gezicht of in mijn mondje, op mijn lichaam mag wel uiteraard.

Ik ontvang je sfeervol al voor een vluggertje vanaf 50 euro, vluggertje met pijpen 70 euro, halfuur 100 euro en een uur 150 euro.

Belangrijk:
Ik date alleen met blanke nederlandse mannen tot ongeveer 45 jaar. Dit omdat ik me ook wil concentreren op onze date en alleen zo kan ik me helemaal aan je geven. Bel of mail me voor alle antwoorden op je vragen.

Ik ben het echt die op de foto’s staat en hoop dat ik je snel zie en kan voelen..!

Kusjes, Kelly

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.